Biografi

BLERIM NOSHA

FOTOGRAF & RETUSCHÖR

Find the light of beauty even in the shadows of darkness.”
―Christina Casino

Välkommen till Fotograf Blerim Nosha, en passionerad och erfaren fotograf som är baserad i Västerås men fotograferar gärna dit kameran leder. Med över 10 års erfarenhet har jag fotograferat kändisar och varit involverad inom modevärlden.


Mitt arbete sträcker sig också till företagsbilder samt privatfotograferingar för barn, familjer och bröllop. Jag är verksam både i studiomiljö och utomhus, vilket ger mig en mångsidighet som gör att jag kan skapa unika och minnesvärda bilder.


Min resa som fotograf tog en spännande vändning när jag fick möjligheten att fotografera i New York tillsammans med min mentor, den framstående fotografen Fadil Berisha. Den erfarenheten utvidgade min kunskap och passion för fotografi och har satt sin prägel på mitt arbete.


Jag brinner för att fånga ögonblick och skapa bilder som berättar en historia. Oavsett om det är för att förmedla din professionella image eller för att föreviga speciella stunder i ditt liv, strävar jag alltid efter att överträffa dina förväntningar och leverera bilder av högsta kvalitet.
Jag värdesätter samarbetet med mina kunder och strävar alltid efter att skapa en personlig och professionell upplevelse. 


Utforska min portfölj för att se exempel på mitt arbete och min kreativa stil. Om du är redo att ta nästa steg och fånga de magiska ögonblicken tillsammans, tveka inte att kontakta mig.


Jag ser fram emot att skapa minnesvärda bilder som kommer att beröra ditt hjärta och fångar ögonblicken för evigt.
/Blerim Nosha